Skip to the navigation Skip to the content

VÁLLALATI KULTÚRA ÉS TELJESÍTMÉNY

''
VÁLLALATI KULTÚRA ÉS TELJESÍTMÉNY

RÉSZVÉNYESEK

A Certis Europe teljes mértékben japán részvényesek tulajdonában van, európai platformot biztosítva a szabadalmaztatott növényvédő szerek értékesítésére, marketingjére, fejlesztésére és forgalmazására.

A Certis Europe anyavállalata, a Mitsui & Co., egy 57.389 millió dollár értékű globális kereskedelmi vállalat (konszolidált forgalom) különféle üzleti érdekeltségekkel, több mint 90 országban. A Mitsui globális eladásai az agrártudományi szektorban meghaladják a 486 millió dollárt. A növényvédőszerek, bio növényvédőszerek, valamint biológiai kártevőirtó termékek és szolgáltatások széles skáláját értékesíti európai, afrikai, japán és amerikai leányvállalatain keresztül.

A kereskedelemhez kötődő gyökerei révén a Mitsui stratégiai partnerkapcsolatban áll a világ számos legnagyobb agrokémiai társaságával, fejlesztési és marketing erőforrásokat biztosít más japán agrokémiai vállalatok számára. Emellett részvényese a Kanesho Soil Treatment SPRL/BVBA (KST) és Japan Agro Services SA (JAS), francia telephelyű, kutató és fejlesztő vállalatnak.

www.mitsui.com

A Nippon Sodaa 2017-es pénzügyi év alapján 1,3 milliárd dolláros konszolidált értékesítéssel rendelkező jelentős globális vegyipari vállalat is a Certis Europe egyik alapító részvényese.  Az 1920-ban létrehozott Vállalat az 1950-es években lépett az agrokémia területére, és azóta számos biztonságos és hatékony mezőgazdasági vegyszert forgalmaz.  

A japán K + F létesítményekkel és a franciaországi Közös Vállalkozással (Japan Agro Services) folytatja az új termékekbe való beruházásokat és fejlesztési munkát, valamint a termékek bevezetésével Európában a Certis révén. A Nippon Soda termékek a Certis portfólió értékes alkotóelemei.

www.nippon-soda.co.jp

A Kumiai Chemical Industry Co. Ltd egy kutatás-alapú vegyipari vállalat saját kutatóintézettel. A vállalat olyan új és egyedi növényvédő termékek előállításán dolgozik, amelyek kielégítik a gazdák és termelők szükségleteit, és globálisan hozzájárulnak a stabil ellátáshoz és élelmiszergyártáshoz. A 2017-es év jelentett értékesítése elérte az 537 millió dollárt.

Globális működése részeként évek óta szoros partnerkapcsolatban áll, 2009-ben pedig részvényesévé vált a a Certis Europe vállalatnak. A Certis felelős számos Kumiai termék (pl.: Frupica® / Japica®, Valbon® and Vincare ®) különböző európai piacokon való fejlesztéséért és forgalmazásáért.  A Certis Europe a Kumiai stratégiai üzleti partnere, biztosítva a Kumiai termék és szolgáltatások kínálatának kiterjesztését az európai növényvédelmi piacra.

www.kumiai-chem.co.jp

Stratégiai partnerkapcsolat a k&n efthymiadis vállalattal

A K & N Efthymiadis vezető pozíciót tölt be a görög mezőgazdasági input piacon, és jelentős export tevékenységgel bír az egész Balkánon. Ezen a területen elért sikerei lehetővé tették egy új közös vállalkozás, a KNE Certis létrehozását a Certis Europe vállalattal együtt 2016 augusztusában. Ezen új vállalkozás célja, hogy a két vállalat tapasztalatait, szakértelmét és erőforrásait a növényvédő szerek fejlesztésére, regisztrálására, marketingjére és forgalmazására fordítsa Délkelet-Európában, valamint kiterjessze jelenlétüket a régióban, lehetővé téve a szélesebb körű hozzáférést az európai piacra.

www.efthymiadis.gr