Skip to the navigation Skip to the content

SOKSZOROZZUK ERŐINKET

A SOKFÉLESÉG LÉTREHOZÁSÁRA

'SOKSZOROZZUK ERŐINKET'
SOKSZOROZZUK ERŐINKET A SOKFÉLESÉG LÉTREHOZÁSÁRA

TEVÉKENYSÉGEK

A Certis Europe egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó értékesítési és marketing szervezet, kiváló szakértelemmel és képességgel a fejlesztés, az uniós és nemzeti szintű regisztráció, valamint az ellátási lánc és a logisztika kezelése terén.

Termékfejlesztés

A termékfejlesztés és az értékesítés műszaki támogatása a Certis kulcsfontosságú tevékenységei. A vállalatnak kísérleti központjai és kutatólaboratóriumai vannak Dél-Franciaországban és Észak-Németországban. Képes elvégezni az összes szükséges szabadföldi- és üvegházi kísérleti munkát az új termékek regisztrációjának támogatására, a meglévő termékek felhasználásának kiterjesztésére, új növényekre és felhasználási területekre, valamint új termékek bevezetésének előkészítésére európai és nemzeti szinten egyaránt.

Regisztráció

Az brüsseli (Belgium) és maarsseni (Hollandia) telephelyű Európai Regisztrációs Hivatal koordinálja és vezeti a termékek regisztrációját a beszállítókkal együttműködve, valamit központilag kezeli az EU regisztrációs tevékenységeit, mint például az 1. számú melléklet szerinti értesítéseket és a termékvédelmet.

A meglévő regisztrációk karbantartása és direkt kapcsolatok kialakítása a regisztrációs tisztviselőkkel ugyanolyan fontos. A Certis minden fióktelepe képzett regisztrációs szakemberekkel rendelkezik, és nemzeti szinten képes termékek regisztrálására.

 

Termelés és logisztika

A csoport által végzett termelési és logisztikai tevékenységek része az anyag beszerzés, kiszerelés és csomagolás, valamint a tárolás és szállítás.