Skip to the navigation Skip to the content

EZ A NAGYSZERŰ

KÖZÖS TÖRTÉNETÜNK KEZDETE

'EZ A NAGYSZERŰ'
EZ A NAGYSZERŰ KÖZÖS TÖRTÉNETÜNK KEZDETE

Feltételek

FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS

A weboldalhoz való hozzáférés és annak használata a következő feltételekhez kötött. A belépéssel Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Ezt a weboldalt a Certis Europe hozta létre, így fenntartjuk a jogot, hogy fejlesszük, módosítsuk, vagy egyes részeit töröljük, ha indokoltnak ítéljük. Minden alkalommal, amikor Ön belép erre a weboldalra, meg kell erősítenie, hogy továbbra is elfogadja a tartalmát.

TULAJDONJOGOK

Az oldalon található szövegek, illusztrációk és dokumentumok a Certis tulajdonát képezik. A felhasználási engedély ahhoz a feltételhez kötött, hogy a vonatkozó szerzői jogi megjegyzést minden példányon fel kell tüntetni, hogy az adatokat kizárólag személyes célokra használják fel, hogy nem használják őket kereskedelmi célokra, valamint, hogy az oldalról szerzett információkat nem módosítják úgy, hogy ne feleljenek meg a szöveg, az illusztrációk és a dokumentumok eredeti mondanivalójának.

A weboldal olyan védjegyeket és egyéb védett, szellemi tulajdonokat tartalmaz, amelyek a Certis tulajdonát képezik. A védjegyek és egyéb anyagok jogosulatlan felhasználása kifejezetten tilos, a szerzői jog, a védjegyjog és más iparűzési jogok megsértését jelenti.

KORLÁTOZOTT FELELŐSSÉG

A weboldalon megjelenő részletes információkat a Certis a legjobb tudása és meggyőződése szerint állította össze belső és külső források felhasználásával. A weboldalt folyamatosan figyeljük, hogy a lehető legpontosabb legyen, a weboldal célja azonban kizárólag a Certis, valamint annak termékeinek és szolgáltatásainak bemutatására szolgál. Így semmilyen módon nem vállalunk semmiféle garanciát a weboldal hiánytalanságáért és helyességéért. Különösen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy egyes információk elavultak lehetnek. Ezért javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a weboldalról szerzett információkat, mielőtt bármilyen formában felhasználná őket.

A weboldalon megjelenő tanácsok nem mentesítenek a termékinformációk és ajánlások legutóbbi verzióinak önálló ellenőrzése alól, különös tekintettel az anyagok biztonsági adatlapjára és a termékek címkéire. A termékek helyes használatával és a tervezett felhasználási módra vonatkozó ajánlásokkal kapcsolatban ismerje meg a legújabb tudnivalókat, valamint az éghajlati és egyéb körülmények esetleges befolyását. Ha szeretné megismerni a termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó tanácsokat és utasításokat, forduljon közvetlenül hozzánk.

A weboldal felhasználói kijelentik, hogy saját felelősségükre férnek a weboldalhoz és annak tartalmához. Sem a Certis, sem pedig a weboldal kapcsán érintett harmadik felek nem vonhatók felelősségre azokért a károkért vagy sérelmekért, amelyek abból adódnak, hogy a felhasználó hozzáfér, vagy nem tud hozzáférni a weboldalhoz, használja, vagy nem tudja használni a weboldalt, illetve, hogy a weboldalon közölt információkra hagyatkozik.

A WEBOLDALAK HIVATKOZÁSAI ÉS KATTINTÁSAI

A weboldal harmadik fél weboldalára mutató hivatkozásokat/referenciákat tartalmaz. Az ilyen hivatkozások megjelenítése nem jelenti, hogy a Certis jóváhagyja azok tartalmát. A Certis emellett nem vállal felelősséget ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért, illetve az ilyen tartalmak bárminemű felhasználásából eredő károkért vagy sérelmekért. A más weboldalakra mutató hivatkozásokat elsősorban kényelmi okokból biztosítjuk a weboldal felhasználói számára. A felhasználók saját felelősségükre használják ezeket a weboldalakat.

Ha akár közvetlenül, akár egy hivatkozáson keresztül belép a weboldalunkra, teljes mértékben Ön felelős a Certis számára küldött adatok tartalmáért és helyességéért, valamint azért, hogy ne sértse meg azon harmadik felek jogait, akiket a megadott adatok esetlegesen érintenek. Azzal, hogy a felhasználó belép a weboldalra, beleegyezik, hogy a Certis tárolja a fent említett adatokat, és felhasználja őket statisztikai elemzéshez vagy egyéb meghatározott üzleti célokra, hacsak a személyes adatok nem tartalmaznak olyan információkat, amelyek az adatvédelmi törvény hatálya alá tartoznak.

A Certis elismeri, hogy a személyes információk védelme fontos társadalmi felelősség, ezért a következő irányelveket fogalmazta meg a személyes adatok védelme érdekében a személyes információk kezeléséhez, ellenőrzéséhez és megőrzéséhez. A Certis egy olyan rendszert telepített, amely szigorúan ellenőrzi a személyes információkat az illegális hozzáféréssel, elvesztéssel, károsodással, valamint hamisítással, illetve a személyes információk kiszivárogtatásával szemben.

Az egyéni személyes adatokon kívül a Certis jogosult az ilyen üzenetek tartalmának – beleértve az ötletek, találmányok, tervek, technikák és szakértelem – felhasználására bármilyen célból, például fejlesztésekhez, gyártáshoz és/vagy a termékek vagy szolgáltatások marketingjéhez, emellett jogában áll, hogy ezeket az információkat lemásolja, és harmadik fél felé korlátozás nélkül továbbítsa.

NEMZETKÖZI FELHASZNÁLÓK

A weboldalt az Egyesült Királyság törvényei szerint hozták létre. Nemzetközi használatra szántuk. Nem garantáljuk azonban, hogy a weboldalon közölt adatok világszerte helyesnek minősülnek, különös tekintettel arra, hogy a termékek és szolgáltatások ugyanolyan megjelenéssel érhetők el, ugyanabban a méretben, illetve ugyanolyan feltételekkel az egész világon. Ha felkeresi ezt a weboldalt vagy letölti a tartalmát, ne feledje, hogy az Ön felelőssége, hogy a hatályos helyi jogszabályokat betartva járjon el.

Előfordulhat, hogy a weboldalon látható termékek nem elérhetők, vagy eltérő címke szövegezéssel és utasításokkal érhetők el azon a területen, ahol Ön a weboldalt használja.

TERMÉKEK RENDELÉSE ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE A WEBOLDALON KERESZTÜL

Mindegyik termékünket a Certis Általános Nemzetközi Értékesítési Feltételei szerint értékesítjük, hacsak nem a saját Általános Értékesítési és Szállítási feltételeik szerint működő, országos Certis forgalmazó cégtől származnak. Ilyen esetben az utóbbi érvényes.

VONATKOZÓ TÖRVÉNY

A jelen weboldallal vagy annak használatával kapcsolatos minden jogi követelés az Egyesült Királyság jogszabályai szerint kerül elbírálásra.

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat, ha még többet szeretne megtudni a személyes adatok gyűjtésével kapcsolatos szabályokról.

 

AZ ÉRTÉKESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI