Skip to the navigation Skip to the content

EGY IGAZI NÖVÉNYTERMESZTÉSI

SZAKEMBER MINDIG A NÖVÉNY VÉDELMÉVEL INDÍT

'EGY IGAZI NÖVÉNYTERMESZTÉSI '
EGY IGAZI NÖVÉNYTERMESZTÉSI SZAKEMBER MINDIG A NÖVÉNY VÉDELMÉVEL INDÍT

TERMÉKTÁMOGATÁS

A Certis Europe arra törekszik, hogy növényvédő szereit fenntartható módon használja fel az előnyök maximalizálásával, és a használatukkal járó kockázatok minimalizálásával, az összes közvetlen érintett fél és a szélesebb társadalom érdekében.

Terméktámogatási szabályzat

A Certis Europe a termékek életciklus-menedzsmentjének elvét vallja, a felfedezéstől, fejlesztésen át a felhasználásig és végső ártalmatlanításig vagy kivonásig. Ezen úgynevezett Termékgondozási szabályzat a növényvédő szerek kezeléséről szóló nemzetközi magatartáskódexen (FAO, 2014) alapul. Általános célunk, hogy növényvédő szerek fenntartható módon kerüljenek felhasználásra az előnyök maximalizálásával, és a használatukkal járó kockázatok minimalizálásával, az összes közvetlen érintett fél és a szélesebb társadalom érdekében.

ENNEK MEGVALÓSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A CERTIS AKTÍVAN...

előmozdítja termékeink biztonságos használatát az ügyfelek, szerződéses alkalmazók és gazdák oktatásával, útmutatás biztosításával és képzés révén.

befektet az új termékek és az integrált növényvédelem (IPM) fejlesztésébe, valamint a továbbfejlesztett alkalmazási és kockázatmérséklő technikák fejlesztésébe.

együttműködik különböző nemzeti és nemzetközi munkacsoportokkal a növényvédő szerek leghatékonyabb felhasználásának a széles gyakorlatba történő kiterjesztése érdekében.

megvalósítja a termékgazdálkodási felelősségeket a kulcsfontosságú profilokban vállalati és nemzeti vezetési szinten. További információért az egyes Gondozási programokról kattintson az alábbi linkekre.

Integrált növénytermesztés

A zárt rendszerű és szabadföldi növények integrált növénykezelési programja olyan megoldásokat kínál, amelyek támogatják a fenntartható termelést és megfelelnek a szigorú élelmiszer-biztonsági követelményeknek. Az előnyök közé sorolható a növényvédőszer maradék minimalizálása a termelés során, a rezisztencia kialakulásának alacsony kockázata, valamint a munkavállalók és a környezet fokozott biztonsága.

Iparképviseleti programok

CropLife International

A globális növényvédő ipar számára biztosít eszközöket és információt a növényvédő szerek kezelésére vonatkozó irányítási és legjobb kezelési gyakorlatokról.

_______________________________________

Integrált növénytermesztés

Információ az integrált növényvédelem kulcsfontosságú tényezőiről

ECPA (EURÓPAI NÖVÉNYVÉDELMI SZÖVETSÉG)

Információt, hátteret és iparági elkötelezettséget / álláspontot biztosít az európai növényvédő szerekkel kapcsolatos kulcsfontosságú kérdésekről.

_______________________________________

TOPPS VÍZVÉDELEM

Részletes információ a TOPPS-projektről a gazdálkodók képzésére a felszíni vizek növényvédő szerek általi szennyeződésének megakadályozására.

 

_______________________________________